Καφετέριες - Μπαρ

Καφετέριες - Μπαρ

Το ιδανικό στέκι των ξεκούραστων διακοπών της χαλάρωσης και της άνεσης λέγεται «Glory Days F.B.I. SPORTS BAR & GRILL» και σας περιμένει στην καρδιά της πολυσύχναστης Ιξιάς.

Περιοχή: Ιξιά

Συνδυάστε τις διακοπές σας με τις ωραιότερες αναμνήσεις και τις ώρες σας με αυτό που σας αρέσει! Το «Rodos Garden Restaurant-Cocktail Sports Bar» στην κοσμοπολίτικη Ιξιά σας τα προσφέρει όλα!

Στο «Rodos Garden Restaurant-Cocktail Sports Bar» απολαύστε τα αγαπημένα σας ποτά και κοκτέιλς, και παρακολουθείστε με την παρέα σας τα αγαπημένα σας sports online και ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει…

Μετατρέψτε τις απλές διακοπές σας σε ατέλειωτες ώρες χαράς και απόλαυσης! Επισκευθείτε το «Rodos Garden» για να τις νιώσετε!

Περιοχή: Ιξιά

Η ημέρα ήταν δύσκολη και κουραστική…

Ώρα χαλάρωσης με έναν εξαίσιο καφέ, αλλά και με στιγμές απόλαυσης με το ποτό σας σε ένα χώρο που σέβεται τις ιδιαίτερες στιγμές σας. Το καφέ «Epavlis» στην Παστίδα ερωτοτροπεί με τις εποχές του χρόνου και επιδίδεται σε συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές για σας και την παρέα σας.

Περιοχή: Παστίδα

Τις καυτές μέρες του καλοκαιριού και με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο η ενδεδειγμένη λύση και επιλογή είναι μία: «OASIS snack & pool bar». Βρίσκεται στους πανέμορφους Πεύκους στο δρόμο προς την παραλία και σας περιμένει για να σας δροσίσει!

Στο «OASIS snack & pool bar» οι επιλογές σας είναι όχι μόνο δροσιστικές αλλά και γευστικότατες. Απολαύστε τη χαρά του καλοκαιριού με μπάνιο στην πισίνα, και παρέα με τα αγαπημένα σας ποτά και κοκτέιλς που ανεβάζουν τη διάθεση!

Περιοχή: Πεύκοι