Νυχτερινά Κέντρα

Περιοχή:

Στο κεντρικότερο σημείο της Παλιάς Πολης, στο Apenanti Music Bar χτυπάει όλο το χρόνο η καρδιά της διασκέδασης. Άφνονα ποτά, κέφι μέχρι τις πρωινές ώρες και έναν dj έτοιμο να σας απογειώσει.

Περιοχή:

Πρόκειται για έναν πολυχώρο στον οποίο μπορείτε να απολαύστε το είδος της μουσικής που σας αρέσει σε 3 διαφορετικά επίπεδα.

Περιοχή:

Το Viveur είναι ένα σύγχρονο bar στην καρδιά της νυχτερινής ζωής της Ρόδου. Στο Viveur bar θα απολαύσετε τις πιο σύγχρονες ξένες και ελληνικές επιτυχίες που θα σας ξεσηκώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ποτά, υπέροχη μουσική, τρελός ρυθμός, παιχνιδιάρικος φωτισμός και κέφι μέχρι το πρωί. Η απόλυτη νυχτερινή εμπειρία στα μαγικά μονοπάτια της Παλιάς Πόλης. Η απόλυτη νυχτερινή εμπειρία στο απόλυτο bar.

Περιοχή:

Ο Εσπερινός, για τη χειμερινή περίοδο, θα είναι ανοιχτός κάθε Τρίτη για τους λάτρεις του Latin χορού, τις Πέμπτες, εναλλάσσοντας βραδιες με ζωντανή μουσική, έντεχνο τραγούδι, mainstream μουσική, τις Παρασκευές με karaoke show για όλους τους επίδοξους τραγουδιστές και φυσικά τα Σάββατα με πολλή ελληνική μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Περιοχή:

Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το καλύτερο bar του νησιού. Celebtities, πολιτικοί και επιχειρηματίες ξεκινούν εδώ την ημέρα τους χαλαρώνοντας στη ψηφιδωτή πισίνα η βουτώντας στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Finger food, δροσιστικά cocktails και lounge ήχοι από τους καλύτερους DJs θα σας παρασύρουν σε μια exclusive έμπειρα που ξεκινά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.