Αναζήτηση

Λαμπερό και πολυτελές, το ξενοδοχείο 5 αστέρων Rodos Palladium Leisure & Wellness , αποπνέει κοσμοπολίτικο αέρα και υπερέχει με απαράμιλλη εξυπηρέτηση, αναγνωρισμένη με πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις που το καθιστούν ως το πλέον βραβευμένο 5* ξενοδοχείο της Ρόδου. Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα πραγματικά μαγευτικό σκηνικό στημένο πάνω στην ομορφότερη αμμουδιά της Ρόδου, την Καλλιθέα στολισμένο με εξωτικούς κήπους, μια απέραντη διάφανη πισίνα και ένα σύγχρονο κέντρο ευεξίας.

Το Blue Sea Beach Resort βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο θέρετρο Φαληράκι, στο νησί της Ρόδου. Η Ρόδος είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του Αρχιπελάγους και φημίζεται για το ήπιο κλίμα και το υπέροχο Μεσογειακό καλοκαίρι της. Bρίσκεται 300 μέτρα μακριά από την αμμώδη παραλία Φαληράκι, 2 χλμ. από το κεντρικό Φαληράκι, 3 χλμ. από τα πανέμορφα λουτρά της Καλλιθέας και 12 χλμ. από την μαγευτική μεσαιωνική πολιτεία και τη σύγχρονη πόλη της Ρόδου. Το Blue Sea είναι καλά συνδεδεμένο με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων και ταξί με την πόλη της Ρόδου.

Το Esperos Palace είναι χτισμένο μόλις 2 χλμ από το κέντρο του χωριού Φαληράκι, ενός άρτια οργανωμένου τουριστικά χωριού στα νότια του νησιού της Ρόδου και μόλις 12 χλμ από το κέντρο της πόλης της Ρόδου.