Αναζήτηση

Το Atrium Platinum Luxury Resort & Spa είναι χτισμένο αρμονικά στον κόλπο της Ιξιάς. Η προνομιακή του θέση δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ατενίζουν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και κάθε απόγευμα να απολαμβάνουν εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα. Η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και το Atrium Platinum Luxury Resort & Spa συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της διαμονής σ’ ένα ξενοδοχείο πόλης με τις ανέσεις ενός resort.

Εάν ψάχνετε για ένα προορισμό που θα σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών τότε το οικογενειακό ξενοδοχείο Sun Beach Resort Complex στη Ρόδο είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε! Χτισμένο σε μια εκπληκτική τοποθεσία μπροστά στην παραλία της Ιαλυσσού και με μία ευρεία γκάμα εγκαταστάσεων, το ξενοδοχειακό θέρετρο Sun Beach είναι το ιδανικό μέρος για ζευγάρια, οικογένειες ή μεμονωμένους επισκέπτες που θέλουν να περάσουν αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές στην Ρόδο.

Το Villa Di Mare εδρεύει στην κοσμοπολίτικη περιοχή της Ιξιας. Mε tη πρόσφατη ανακαίνιση του το πρώτο ξενοδοχείο της Ρόδου καταφέρνει να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο την αίγλη του παρελθόντος.

Το εντυπωσιακό Amathus Beach είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Ρόδο, που ατενίζει αμφιθεατρικά τον κοσμοπολίτικο κόλπο της Ιξιάς, σε απόσταση μόλις 6 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα του νησιού. Το ξενοδοχείο Amathus Beach διαθέτει αμέτρητες παροχές, υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, αντάξιες της κατηγορίας των 5 αστέρων στην οποία και ανήκει.