Αναζήτηση

Όταν η ιστορία παραδίνεται στο τραπέζι, εμείς κλείνουμε ραντεβού στο τραπέζι τους. Ταβέρνα Φιλέρημος. Ο δρόμος για την πιο νόστιμη εμπειρία δεν είναι μακριά.

Ό,τι πιο εκλεκτό, μαγειρεμένο με μεράκι, αφιερωμένο στην απόλαυση. Παραδοσιακές συνταγές από φρέσκα αγνά υλικά που μένουν αξέχαστες. Η πιο γευστική στάση στην Ιαλυσό στο δρόμο για Φιλέρημο.

Ταβέρνα «Φιλέρημος». Εδώ… ζεις την απόλαυση!!!

Το απόλυτο παραδοσιακό στέκι της γεύσης και της απόλαυσης! Το εστιατόριο «ΚΑΛΥΒΑ» εδώ και χρόνια σας τρατάρει την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία, το άψογο σέρβις και τις αυθεντικές γεύσεις της ροδίτικης κουζίνας!

Γευθείτε εκλεκτά πιάτα από φρέσκα θαλασσινά και ψάρι και στολίστε το τραπέζι σας με νοστιμότατους μεζέδες, παρέα με πατροπαράδοτη ντόπια σούμα, ουζάκι, εκλεκτό κρασί, και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας!

Το οβελιστήριο «ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ» με την πολύχρονη πείρα του, συνεχίζει την καλή παράδοση στο χωριάτικο σουβλάκι και πρωτοπορεί σε όλα τα εκλεκτά και νόστιμα προϊόντα του!

Δοκιμάστε γύρο και σουβλάκι χοιρινό ή κοτόπουλο, μπιφτέκι και λουκάνικο στα κάρβουνα ή σε πίτα ψιλή (θα τη βρείτε αποκλειστικά στους δύο φίλους) πίτα χοντρή και κυπριακή ενώ μην παραλείψετε να εμπλουτίσετε το τραπέζι σας με χωριάτικη σαλάτα, φέτα και μελιτζάνα στα κάρβουνα, παραδοσιακό κοντοσούβλι, και τα γευστικότατα μπριζολάκια που ξεσηκώνουν με τη νοστιμιά τους!