Αναζήτηση

Συνδυάστε τις διακοπές σας με τις ωραιότερες αναμνήσεις και τις ώρες σας με αυτό που σας αρέσει! Το «Rodos Garden Restaurant-Cocktail Sports Bar» στην κοσμοπολίτικη Ιξιά σας τα προσφέρει όλα!

Δοκιμάστε τις εξαίσιες γεύσεις και συνταγές του «Rodos Garden» από ελληνική και διεθνή κουζίνα, εκλεκτά πιάτα από φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, και κρεατικά της ώρας στα κάρβουνα!

Στην καρδιά της πολυσύχναστης Ιξιάς ξεχωρίζει το εστιατόριο «Ιάσων».

Ένας θαυμάσιος χώρος που συγκεντρώνει τους λάτρεις του καλού φαγητού και της γαστρονομικής απόλαυσης!

Το εστιατόριο «Ιάσων» διαθέτει και προσφέρει εκλεκτά πιάτα βασισμένα στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, ενώ τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά βρίσκονται πάντοτε στην πρώτη γραμμή προτίμησης!

Οι εξαίσιες γεύσεις δημιουργούν την παράδοση με σύμμαχο το χρόνο. Το εστιατόριο-πιτσαρία «NAPOLI» φέρνει την ιταλική κουζίνα στο τραπέζι σας και όχι μόνο.

Επιλέξτε τη δική σας παραδοσιακή πίτσα (υπάρχουν πάνω από 30 είδη) και απολαύστε από τον κόσμο των ζυμαρικών σπαγγέτι, ταλιατέλες, τορτελίνια ή πέννες, όλα φτιαγμένα από φρέσκα και αγνά υλικά! Επίσης, το εστιατόριο-πιτσαρία «NAPOLI» ικανοποιεί τις γαστρονομικές απαιτήσεις της κάθε ελληνικής παρέας με εκλεκτά φρέσκα κρεατικά της ώρας.

Εστιατόριο-πιτσαρία «NAPOLI» στην Ιξιά. Κοντά σας από το 1987.