Αναζήτηση

Μέσα σε έναν παλιό στάβλο του 13ου αιώνα στεγάζεται εδώ και σαράντα χρόνια μια από της πιο διάσημες ψαροταβέρνες της Ρόδου. Η παράδοση της οικογένειας «ΝΤΙΝΟΡΗ» ξεκινά από το 1967. Στις μέρες μας η τρίτη γενιά της οικογένειας συνεχίζει το έργο του ιδρυτή της «Εμμανουήλ Ντινόρη» με τις ίδιες αρχές, με το ίδιο μεράκι και με ακόμη μεγαλύτερη φροντίδα. Στον χώρο μας, όπου έχουν περάσει άνθρωποι των γραμμάτων, πολιτικοί, καλλιτέχνες, αθλητές και επιστήμονες, μπορείτε να απολαύσετε τους γευστικούς και μοναδικούς ψαρομεζέδες μας όπως και τα φρέσκα ψάρια μας.

Πίσω από τα τείχη της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, το εστιατόριο Αλέξης 4 Εποχές, μπορεί να σας προσφέρει μία αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Το φημισμένο μας μενού θαλασσινών αλλά και τα διαλεκτά κομμάτια από το μενού κρεατικών, αναδεικνύουν όλα τα στοιχεία της πραγματικής Μεσογειακής κουζίνας.

Απολαύστε το μεσημεριανό ή το βραδινό σας γεύμα στον πανέμορφο κήπο μας και διαλέξτε από την κάβα μας Ελληνικά και Ροδίτικα κρασιά για να το συνοδεύουν.