Αναζήτηση

Είναι ένας μικρός κλειστός κόλπος που διαθέτει δύο όμορφες μικρές παραλίες με βοτσαλάκι και χρυσή άμμο, καθώς και μικρά βραχάκια, κατάλληλα για βουτιές στα υπέροχα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά. Οι δύο παραλίες του κόλπου είναι σε θέση να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των επισκεπτών. Συγκεκριμένα, η μία είναι πιο οργανωμένη με ξαπλώστρες και καντίνες, προσφέροντας άνεση και απόλαυση σε έναν κοσμικό επισκέπτη, ενώ η άλλη ενδείκνυται περισσότερο για μοναχικούς επισκέπτες που αναζητούν ησυχία και ξεκούραση χωρίς ιδιαίτερες ανέσεις.

Είναι μία όμορφη παραλία με ωραία αμμουδιά και καθαρά νερά. Συμπεριλαμβάνεται στις παραλίες που προτιμούν οι κάτοικοι της Λίνδου, μιας και είναι πιο ήσυχη από την κεντρική παραλία της Λίνδου. Κρίνεται μάλιστα ιδιαίτερα κατάλληλη για οικογένειες με παιδιά, μιας και η θάλασσα βαθαίνει ομαλά. Πρόκειται για μία ικανοποιητικά οργανωμένη παραλία με ομπρέλες, ξαπλώστρες και καντίνες, προσφέροντας άνεση στους επισκέπτες της καθώς και δυνατότητες για θαλάσσια σπορ.

Είναι μια υπέροχη παραλία με καστανόχρυση άμμο και κρυστάλλινα, ήσυχα, και ρηχά νερά, ιδανικά για οικογένειες με μικρά παιδιά. Τα νερά της θάλασσας είναι πεντακάθαρα και αντανακλούν το γαλάζιο του ουρανού, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα θαυμάσιο μπλε χρώμα. Στον ίδιο κόλπο βρίσκονται δύο αμμουδιές, οι οποίες είναι καλά οργανωμένες με ομπρέλες, ξαπλώστρες, ταβέρνες, δυνατότητες για θαλάσσια σπορ, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών.